8. Kommenttini HS:n uutiseen ”Luova luokka pesiytyy Etelä-Helsinkiin”

Voi tätä katkeruuden määrää tällä palstalla. Miten täällä Suomessa ihmisarvo myönnetään vain niille jotka pelkästään raatavat eivätkä nauti elämästään? En haluaisi sotkea raha-asioita mukaan tähän kommenttiin, mutta miettikää nyt ihmiset haluaako kukaan oikeasti asua tai edes käydä maassa jossa ei ole minkäänlaista henkistä pääomaa. Syytä sille, miksi täällä ei sitten luoda mitään uutta, voi etsiä vaikka siitä että luette oman kommenttinne; niin monet kaatavat täyslaidallisen pienellekin yritykselle saada edes jonkinlaista vipinää tänne peräkylään. En yllättynyt yhtään kun Mannerheim-elokuvaan suhtauduttiin kuin maailmanloppuun.

And who the f*ck cares, jos syntyy joku ”eliitti”? Niitä on jokaisessa yhteiskunnassa, ainakin sivistyneissä sellaisissa, ihan joka tapauksessa. Ja mieluummin henkinen kuin taloudellinen eliitti, siihen tuskin työläisilläkään on vastaansanomista.

—-

Tunteen puuskassa kirjoitettu kommenttini kun kyllästyin siihen miten uutisen lähes jokainen kommentoija suhtautui luoviin ihmisiin kuin jonkinlaisiin parasiitteihin.

http://www.hs.fi/tyoelama/Luova+luokka+pesiytyy+Etel%C3%A4-Helsinkiin/a1345260419187?ref=tf_iHSvoiceboksi

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *