69. Askel eteenpäin

Historian ylppärit takana, viimein. Voin hetkeksi hengähtää ja jatkaa elämäni kehittämistä siltä pohjalta jonka kirjoituksiin valmistautuminen minulle antoi. Itse koe meni kohtuu hyvin ja joitain virheitä tuli tehtyä, mutta ei siitä sen enempää. Katsotaan tulokset ennen kuin nuolaistaan.

Yritin tänään meditoimista ensimmäistä kertaa. Hauska kokeilu. Yle näytti myös dokumenttia josta ehdin nähdä Rio de Janeiron slummeissa tehtyä poliisin suorittamaa jengipuhdistusta jalkapallon MM-kisojen ja olympialaisten varalta. Kiinnostus heräsi Etelä-Amerikan jättiläiseen.

Kategoria(t): Avautumiset, Brasilia, Meditaatio, Toisen asteen opiskelu, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *