105. Rakkauden levittäminen

Hipit olivat pahimpia nilviäisiä mitä maan päällä lienee ollut, koska he tekivät rakkaudesta sairauden. Mikään sellainen, joka leviää, ei ole itsessään koskaan terveyden merkki vaan signaali rappiosta (on tietenkin kokonaan toinen asia onko rappio kuitenkin merkki terveydestä, jollainen lumen sulaminen kevään merkkinä on usein). Rakkautta ei voi levittää koska se on itsessään eräänlainen tiivistymä, aika-avaruuden vääristymä jonka tuhoutuminen uhkaa koko olemassaoloamme – Aurinkokin luo aika-avaruuteen väristymän ja sen katoaminen tietää Maan loppua.

Yhdestoista käsky: älä levitä rakkautta.

Kategoria(t): Argumentaatio, Esseet, Etiikka, Metafysiikka, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *