106. Ruotsalaisista vielä kerran

Länsinaapurissa keksitään aina jotain entistä hullunkurisempaa. Tällä kertaa jakoon tuli lelufirmojen joulukuvasto, jossa sukupuolijaottelu on poistettu kokonaan – kuvissa pojat leikkivät nukkekodeilla ja tytöt osoittelevat pyssyillä.  Tämä ei ole itsessään vielä mitenkään maailmaamullistavaa, mutta on hämmästyttävää miten Ruotsin totuuden ministeriö onnistuu tunkemaan lonkeronsa jokaiseen mahdolliseen nurkkan. Pohjois-Korean johtokin voi kumartaa ruotsalaisten virkasisarustensa menestykselle ihmismielten manipuloinnissa. Esikuvana svenssoneille on luultavasti katolinen kirkko keskiajalla; kaikessa modernisuuden hulluudessaan feministit haikailevat aikaan jolloin ihmismieliä pystyi dominoimaan miten tahtoi.

Eipä mitään, surettaa vaan länsinaapurin puolesta. Toimivat puhdasta tietämättömyyttään suuressa ihmiskokeessa, jolle en osaa ennustaa onnellista loppua. Ehkä sille on parempi nauraa – olenhan sen verran suomalainen, jolle Ruotsin tappio on (melkein) aina Suomen voitto.

Kategoria(t): Avautumiset, Egalitarismi, Esseet, Kasvatus, Miehet & Naiset, Ruotsi, Uskonto, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *