118. Uuden vuoden opetukset

Kaikki merkit huikealle uudelle vuodelle tuli meikäläisen toimesta ylitulkittua. Naisista ottanut taaskaan selvää mitä ne lopulta haluavat kaikista hymyistä ja vilpittömän kuuloisista naurunpurskahduksista huolimatta. Heh. Tarinan opetus taisi olla se että hiprakassaoleviin naisiin pitää tarttua kaksin käsin kiinni jos kiinnostus on edes melko varmasti molemminpuolista. Sekin varmistui että naisilla on joku käsittämätön kuudes aisti tunnistaa ratkaiseva heikkous miehessä – omalla kohdalla se oli nyt turhan selvästi esiinpaistava kiinnostus. Piiritystaktiikan kokeilu päätyi siis täydelliseen katastrofiin enkä aio yrittää sitä uudestaan ainakaan toviin. Piilevä charmi tulee esiin kun mies pystyy kokoamaan itsensä ajoissa eikä nosta naisia jalustalle.

Henkisen enduranssin lisäksi sai treenata myös fyysistä sellaista kun pippalot jatkuivat jonnekin aamuseitsemän-yhdeksän tienoille ennen kuin viimeisetkin ihmiset luovuttivat. Sain hädin tuskin reilun tunnin yöunet, mutta onnistuin siitä huolimatta selviämään kotiin keskeltä korpea, vaikka sen tiellä olivat väsymyksen lisäksi myös karmea loskakeli ja aura-autojen puuttuminen. Krapulaa ei onneksi kuitenkaan ollut.

Huimissa merkeissä alkoi siis vuosi 2013. Nyt ei auta muu kuin kääntää negatiivisentuntuiset kokemukset voitoksi ja jatkaa omaa elämää eteenpäin. Naisia on turha yrittää metsästää – ne sattuvat kohdalle aina silloin kun niitä ei osaa odottaa. Elämä osaa heittää kultaiset hetkensä todella yllättäviinkin paikkoihin.

Kategoria(t): Avautumiset, Elämä, Naiset, Päihteet, Sosiaaliset suhteet, Suomi, Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *