123. Vaarallinen valitus

http://www.talouselama.fi/uutiset/valittajien+kuunteleminen+on+vahingoksi+aivoille/a2140737

Eräs tohtorinalku oli väitöskirjassaan väittäny valistuksen kuuntelemisen olevan vahingoksi aivoille – kyseessä on viinaan verrattava aivosolujen tuhoaja. Johtuuko ympärilläni oleva silloin tällöin ilmestyvä epätoivon tunne siitä, että kouluni on täynnä oppilaita joiden realiteetin taju on todella epäkunnossa? Joiden jatkuvana murheena on pitkät päivät ja niin menneet kuin tulevat ryyppyreissut. Kiinnostus kännäämiseen meni jo, meneekö kohta kouluun? Onko aika pistää tuttavapiiri oikein kunnon remonttiin? Miten löydän oikeanlaiset ihmiset luomaan positiivisen, mutta maanläheisen maailmankuvan?

Ainoa asia mitä nyt voi tehdä on säilyttää itseluottamus ja positiivinen mieliala. On aika lopettaa hyppäreiden käyttäminen pulpetilla tai sohvalla löhöilyyn ja käytävä mieluummin reippaalla kävelyllä.

Kategoria(t): Avautumiset, Biologia, Elämä, Terveydenhuolto, Vaikuttaminen, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *