152. Näin helppoa se on

Menestysresepti, jonka opin Helbusissa tänään (tai oikeastaan eilen):

  1. rohkeasti puhumaan jollekin sattumanvaraiselle, mutta suht nätille tytsylle
  2. aloita keskustelu jostain ajankohtaisesta aiheesta, suht syvällisestä aiheesta, mutta pidä keskustelu itsessään kevyenä (tässä tapauksessa aihe: opintolaina, oliko vai eikö)
  3. pidä keskustelu aisoissa, älä anna sen turhaan rönsyillä ja tee aasinsiltoja, koska siten voi huomata että puheenaiheet loppuvat yhtäkkiä kesken (Helbus ja kauppisopinnot olivat oikein hyvä keskustelunohjaaja)
  4. anna naisen pitää keskustelua yllä, jos tämä innostuu siitä, ja jos aihe loppuu niin anna hänen jatkaa puhettaan keksimällä uusi aihe epäsuorasti kysymällä (varo muuttumasta pelkäkski haastattelijaksi)
  5. osoita aktiivisuuden merkkejä kuten katsekontakti, satunnaista nyökkäilyä ja joo-sanan käyttöä
  6. odota, että tytsyn kaverit alkavat parveilla ympärillä ja huomioi heidät katseella satunnaisesti – jos alkuper. tytsyn puhe loppuu eikä tämän kaverit osaa jatkaa, yritä jatkaa kysymällä kavereilta vastaavia kokemuksia kuin alkuperäiseltä, mutta laajenna hieman kysymyksiä johonkin vielä kysymättömään.
  7. joukon ns. alfanaaras pyrkii saamaan keskustelijan huomion itselleen ”vähemmän kauniilta” ystävältään – näin vain tapahtuu, kyse on jonkinlaisesta ”kunnianpalauttamis”yrityksestä, nk. alfanaaraslaki.
  8. olet saanut kuuman pimun huomion itsellesi; ajasta ja paikasta riippuen hän joko tarjoaa käyntikorttiaan tai imee sormiasi. HUOM! Ulkonäöllisesti ja itseluottamuksellisesti tulee olla ihan hyvässä kunnossa.
Kategoria(t): Ajatusleikki, Elämä, Logiikka, Naiset, Retoriikka, Vaikuttaminen, Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *