168. Viettien mukana

Monet naiset haukkuvat miehiä tunteettomiksi, koska seuraamme mieluummin munaamme kuin omaatuntoamme. Todellisuudessa näitä kahta vaihtoehtoa ei voi arvottaa, sillä empatia on vietti siinä missä seksuaalisuuskin. Seksuaalisuus ei ole myöskään pinnallista, vaan väittäisin sen olevan jopa empatiaakin syvempää – loppujen lopuksi ihmiset ovat varmasti paremmin perillä omista sisimmistä haluistaan ja unelmistaan, kuin toisen henkilön.

Voisin hyvällä syyllä väittää, että seksuaalisuus toimii koko ihmiskuntaa edistävänä voimana. Yhdynnän primäärinen tarkoitushan on tuottaa lapsia, joilla olisi keskimäärin paremmat geenit kuin vanhemmillaan. Miehet ovat lisäksi rakentaneet koko nykyisen yhteiskunnan alunperin maksimoidakseen mahdollisuutensa toteuttaa seksuaalisuuttaan. Prostituoitua ei myöskään syyttä epäillä maailman vanhimmaksi ammatinharjoittajaksi. Kapitalismi on yhteiskunta, jossa vapaan seksuaalisuuden harjoittaminen olisi ilman kristinuskon/feminismin rajoitteita vapaampaa kuin missään muussa yhteiskuntamuodossa.

Kategoria(t): Ajatusleikki, Avautumiset, Esseet, Etiikka, Ideologiat, Miehet & Naiset, Sosiaaliset suhteet, Tietoisuus, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *