183. Erakon viitta

Kantakaa ylpeydellä erakon viittaanne, te ihmiset, jotka tunnette itsenne yhteiskunnasta vieraantuneeksi. Todellinen maailma odottaa tuolla ulkona, ja yhteiskunta on vain sen päälle rakennettu sosiaalinen konstruktio, joka rajoittaa teidän vapauttanne luomalla illuusion moraalista. Olkaa avoimia ja ennakkoluulottomia pitkällä vaellustaipaalella kohtaamillenne ihmisille, koska voitte kohdata vertaisianne kun tähdet ovat oikeilla kohdillaan. Tutkikaa sisintänne ja rakentakaa ymmärryksen sekä kokemuksen pohjalta vankka oikeudenmukaisuudentunto, niin pystytte tekemään oikean ratkaisun aina kriittisellä hetkellä. Ja muistakaa, että erakon vaellustaival on yhtäaikaa sekä tutustumista maailmaan että itseensä – mikto- ja makrokosmoksen kaunis yhteensulautuma.

Kategoria(t): Elämä, Etiikka, Oikeus, Vaikuttaminen, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *