186. Kuka loukkaakaan ja ketä?

http://www.hs.fi/elama/Miesten+himokkaat+katseet+loukkaavat/a1370913793311

Rosa Meriläisen oheinen blogi on yksiselitteinen loukkaus kaikkia miehiä kohtaan. Hän ei pelkästään tee karkeita yleistyksiä, vaan hän tuomitsee heteromiesten luontaisen vietin luonnonvastaiseksi. Viettejä ei voi pistää arvojärjestykseen – niin nälkä, jano, empatia kuin seksiviettikin ovat kaikki yhtä olennaisia ihmiskunnan jatkuvuuden kannalta. Koska kyseessä on vietti, ei vapaalla tahdolla ole tässä mitään tekemistä. Usko pois Roosaseni, miehet eivät tuijotteli naisia jos kaikki olisi kiinni logiikasta. Katseella tehtävät mittailut eivät ole patriarkaatin salaliitto.

Suurimman karhunpalveluksen Meriläinen tekee kuitenkin suomalaisnaisille. Ties kuka komea adoniksenalku ottaa tästä roskasta ”oppiinsa” ja jättää seuraavan kerran kehumatta vastaantulevaa naikkosta. Yhden jos toisen kaunottaren päivät ovat yhä useammin pilalla.

Huutelut ovat asia erikseen. Katseiden tuomitsemiselle Meriläiselle ei ole kuitenkaan mitään muita perusteita kuin ahdas ja konservatiivinen feminisminsä.

Kategoria(t): Argumentaatio, Avautumiset, Estetiikka, Etiikka, Miehet & Naiset, Oikeus, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *