191. Asevelvollisuudesta

Pari vuotta sitten eli suuressa patrioottisessa huumassa. Intin kutsunnat alkoivat ja olin innoissani menossa sinne. Allekirjoittaneella oli suuret suunnitelmat ties mist’ kommodorin napeista ja isänmaan työnsankariksi nousemisesta.

Onneksi heräsin tästä unesta. Kun aloin pohdiskelemaan oikeudenmukaisuutta niin johan tämä systeemi alkoi todella maistua puulta. Jumalauta, mitä vittua! Mä oon täysin vapaaehtoisesti menossa pakkotyöhön. Helvetin helvetti. Orjatyöhön, josta maksetaan 9 kuukauden ajalta yhtä paljon korvausta, kun tulen tienaamaan nyt 1 kuukauden aikana Helsinki-Vantaan parkkihallien aulojen siivoamisesta. Ja tämä maa on ”maailman 3. tasa-arvoisin valtio”.

Tasa-arvon voisi jo heittää sinne kuuluisaan ideoiden romukoppaan.

Kategoria(t): Avautumiset, Egalitarismi, Miehet, Oikeus, Sodankäynti, Suomi, Tietoisuus, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *