196. Elämän opetuksia

Perjantai-ilta opetti minulle paljon. Löysin itselleni hieman etäisiksi jääneistä tutuista uusia, ennennäkemättömiä piirteitä, jotka pistivät minut ajattelemaan taas koko yhteiskuntaa. Naiskuvani muuttui myös kertaheitolla huomattavasti terveemmäksi kuin mitä se on alunperin ollut. Sain kokea sellaista katkeruuden ja mustasukkaisuuden tunnetta, että tuntui kuin olisi voinut repiä itseltäni vatsan auki tai karjua kovempaa kuin illan isäntä, joka on itse kuuluisa riehumisistaan. Onneksi keskustelu, ”kohtalotovereiden” kanssa hengailu auttoi minut pois tästä henkisen tyhjyyden umpikujasta katsomaan uusia apajia.

Kategoria(t): Avautumiset, Elämä Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *