184. Kärpänen

Vuonna 1986 tehty elokuva. Voiko traagisempaa teosta olla? Etenkään loppu ei jättänyt itseäni kylmäksi – tiedemies, hurmaava naistenmies, valloittaa naisreportterin ja tämän jälkeen onnettomuuden seurauksena päätyy epäonnistuneen teleporttikokeilun kautta muuttumaan ihmisen ja kärpäsen sekasikiöksi askel kerrallaan. Miehen fyysinen kroppa sulaa silmissä kasaan ja alta paljastuu inha, niljakas, 85-kiloinen kärpänen, joka erittää suustaan syövyttävää happoa. Viimeisillään voimillaan hän yrittää pelastaa itsensä sulauttamalla teleportin avulla nuoren naisen itseensä, mutta naisen sankari-exä pelastaa hänet ja tiedemies päätyy sulauttamaan itsensä teleporttilaitteen kanssa. Loppukohtauksessa oleva ”ihmisen” raato anelee armokuolemaa ja sen hän lopulta saa.

Tämän raportin heti elokuvan päätteeksi kirjoittaneena, olen edelleenkin hyvin sanaton.

Kategoria(t): Arvostelu, Elokuva Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *